Herremandens Skat

Kan du løse gåderne og bryde lænkerne til Herremandens skat?

Nu kan du som noget helt nyt bestille en anderledes og spændende læringsoplevelse til din lokale sognekirke. En af historikerne fra Gammel Estrup Danmarks Herregårdsmuseum har fundet en skattekiste fra den lokale herregård. Kisten er ejet af en gammel herremand og er omsvøbt med tunge kæder og låse, der skal åbnes før man kan komme frem til skatten indeni. Koderne til hængelåsene har herremanden taget med sig i graven, men kan man løse gåderne i hans dagbog og i kirken hvor han er begravet, kan man måske finde frem til Herremandens Skat. Herremandens Skat blander gådeløsninger, man kender fra Escape Rooms, med kulturhistorie, så dine elever kan opleve deres kulturarv og lokale kirkehistorie på en ny og lærerig måde.

Dette projekt er et samarbejde mellem Norddjurs Provsti og Gammel Estrup Herregårdsmuseum. Projektet forgår i den lokale kirke og er støttet af midler fra den Folkekirkelige Udviklingsfond. Kontakt os hvis  I har brug for en bus.

Illustration

Fag: Kristendom, Historie 
Periode: Hele året
Lektioner: Projektet tager ca. en halv skoledag at gennemføre
Udskoling

Vil du gerne tilmelde din klasse, eller er du intresseret i at høre mere? Så kontakt Labmi@km.dk eller ans@gammelestrup.dk